Inloggen
Winkelmandje
Dé Halloween specialist van Nederland & België Meer dan 25.000 producten op voorraad Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis Niet goed, geld terug Onderdeel van Carnavalsland
Twee fysieke winkelsin Borne en Oldenzaal
Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis
25.000+ artikelen op voorraad

Privacy

Privacy Policy

Carnavalsland hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel met de modernste technieken. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Geven we jouw gegevens aan iemand anders – je leest hieronder waarom en wanneer we dat doen – dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Carnavalsland houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
- Jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
- Verwerking van jouw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
- Vragen om jouw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens;
- Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is;
- Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
- Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent jouw persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Carnavalsland verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
- Administratieve doeleinde;
- Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
- Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
De overeengekomen opdracht.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Carnavalsland onder andere de volgende persoonsgegevens van je vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Adres;
- Postcode;
- Woonplaats;
- (Zakelijk) Telefoonnummer;
- (Zakelijk) E-mailadres;
- Geslacht;
- Geboortedatum.

Jouw persoonsgegevens worden door Carnavalsland opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar

Verwerking van Nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Carnavalsland verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
Het inschrijving formulier Nieuwsbrief.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Carnavalsland onder andere de volgende persoonsgegevens van je vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- E-mailadres;
- Postcode;
- Geboortedatum.

Jouw persoonsgegevens worden door Carnavalsland opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
- IT-dienstverleners;
- Het verzorgen van de (financiële en salaris) administratie;
- Het verzorgen van nieuwsbrieven, reviews en uitnodigingen;
- Bezorgpartners;
- Betaalpartners.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jouw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

Carnavalsland bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Rechten omtrent jouw gegevens

Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van je ontvangen hebben. Tevens kunt je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heb je het recht om de door je verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in opdracht van je direct aan een andere partij. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij jouw persoonsgegevens verwerken op basis van een door je gegeven toestemming hiertoe, dan heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met je niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als je naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op:

Carnavalsland
Hofstraat 3
7622LL Borne
Nederland
290

Halloweenland - Dé Halloween specialist van Nederland!

Welkom in het grootste spookwarenhuis van Nederland: Halloweenland! Halloweenland is jouw Halloweenspecialist met de mooiste Halloween kostuums en Horror accessoires. Als je op zoek bent naar de engste maskers, professionele horror make-up & schmink, Halloween decoratie of Halloween outfits voor dames en Halloween kostuums voor heren dan ga je bij Halloweenland zeker slagen. Durf het aan en stap binnen in een wereld vol horror, geesten en heksen. Laat je niet gek maken door je angst en zorg ervoor dat jij er tijdens Halloween het allergruwelijkst uitziet!

Halloweenland is net als Tirolerland en Pietenland onderdeel van Carnavalsland, dé partyprovider van Nederland. Bij Halloweenland hoef je dus niet bang te zijn dat je in een web van ellende loopt, want wij zullen er alles aan doen om jouw feest te laten slagen. En heb je vragen of zoek je iets speciaals, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor jou klaar met gruwelijke griezel adviezen! Dus waar wacht je nog op? Treedt binnen in ons Halloweenparadijs genaamd Halloweenland. Of durf je niet? Je weet wat ze zeggen…vaak ben je te bang!

-

Megastore Borne

Laat je inspireren in onze Megastore in Borne, met 1250m2 aan feestplezier. Als je hier niet slaagt, dan slaag je nergens!

Routebeschrijving 074 - 266 91 38
-

Feestwinkel Oldenzaal

Wees welkom in de leukste feestwinkel van Oldenzaal! 200m2 aan feestkleding en dolle accessoires onder één dak!

Routebeschrijving 0541 - 53 17 41
HL -  copyfooter- pay
© 2018 Halloweenland - Carnavalsland

Winkelmandje

Filter